Yoga by Julz/ByBillie; er zijn koopjes te vinden op de website!
Yoga by Julz/ByBillie; er zijn koopjes te vinden op de website!
Winkelwagen 0

Wie zijn wij

Yoga by Julz is ontstaan door Julie (aka Julz). Ze had een passie voor yoga, maar die outfit kon ze maar niet vinden. Dus wat doet een ambitieuze vrouw dan? Die ontwerpt zelf. Et voila, daar was Yoga by Julz. 
Ondertussen viert het label haar 4de verjaardag. De collectie is helemaal ecologisch en Julie heeft de designing business verlaten voor nieuwe uitdagingen. 
Nadia heeft de fakkel overgenomen. Nadia heeft een passie voor mensen en geeft al meer dan 15 jaar yogalessen. Haar eigen meditatie en yoga practice maakt een deel van haar dag uit. Naast yoga zijn mooie kleren altijd al een must geweest voor Nadia vandaar dat ze ook eigenaar is van de online sportwebshop www.bebillie.be. Nadia gelooft heel hard dat een vrouw zich goed moet voelen in wat ze draagt. 

ByBillie wil vrouwen inspireren om een momentje te nemen voor zichzelf om te ademen, dankbaar te zijn, te bewegen of gewoon te zijn. Het is nu meer dan ooit belangrijk om comfortabele kledij te dragen die zacht en gezellig is en lief voor Moeder Natuur. 

x

Dutch (BE)
Dutch (BE)