Ben jij klaar voor het nieuwe schooljaar vol yoga? Check onze yogakledij en voel je heerlijk op de mat. Happy shopping!
Ben jij klaar voor het nieuwe schooljaar vol yoga? Check onze yogakledij en voel je heerlijk op de mat. Happy shopping!
Winkelwagen 0

Ons verhaal

banner julzYoga by Julz is een Belgisch yoga wear label, voor vrouwen die houden van mode én van ontspanning. Wij ontwerpen stijlvolle yogakleding die je inspireert om naar de yogales te gaan of gewoon een momentje voor jezelf te nemen.

Want ja, onze designs zijn ook perfect om zonder schuldgevoel in de zetel te hangen, af te spreken met vriendinnen of op je gemak door de supermarkt te slenteren.

Een drukke agenda. Al die verantwoordelijkheden. Het is soms zo overweldigend. We feel you. Iedere dag is hectisch en verveling is een woord dat je al in tijden niet meer gebruikt hebt.

Zorg goed voor jezelf en druk af en toe op de pauzeknop. Dat is echt zo belangrijk. Nu meer dan ooit.


Yoga is de perfecte me-time. Moet je daarvoor in de spirituele kant van het leven geloven of je zeven chakra’s willen ontdekken? Nee, natuurlijk niet. Het is gewoon de bedoeling dat je je goed voelt. Want dat willen we toch allemaal?!

De Antwerpse Julie De Laet (Julz voor de vrienden) had al jaren een passie voor yoga. Maar de perfecte outfit. Die vond ze maar niet.

Wat doet een ondernemende vrouw dan? Yeps, die kruipt zelf achter de ontwerp tafel. Enter: Yoga By Julz.

Ondertussen bestaat het label 4 jaar, is de collectie volledige ecologisch en is Julie nieuwe uitdagingen aan gegaan. Sinds kort is Nadia owner van Yoga By Julz, dat nu ByBilie heet. Nadia is een ondernemende vrouw die al meer dan 20 jaar yoga doet en yoga lessen geeft. Kijk eens op haar website en vind meer informatie over yoga, meditatie en een ebook: www.nadiafeys.be.  Ze is ook eigenaar van de webshop www.bebillie.be omdat ze weet dat vrouwen die sporten en bewegen zich ook beter voelen. En waarom zou je dat dan niet doen in kledij die ook nog eens goed zit, ecologisch en stijlvol is. 

We willen vrouwen aansporen af en toe een moment voor zichzelf te nemen. De wereld rusht wel door, ook als wij even stilstaan…

Dutch (BE)
Dutch (BE)